Drejtimet

Drejtimet e shkollës

1.Makineri

2.Elektroteknik

3.Ndërtimtari

4.Konfeksion


Profilet e drejtimeve


Profili i makineris
-----------------------------------------------------------------------------------------------
1.Operator prodhimi
2.Automekanik
3.Instalues uji dhe kanalizimi

================================================================================================

Profili i elektroteknik
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Makinat elektrike
2.Teknik i informatikës
3.Instalues elektrik

=====================================================================================================================

Profili  i ndertimtarisë
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Ndertimtar
2.Teknik i arkitekturës

======================================================================================================================

Profli i kofeksionit
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Rrobaqepësi

===============================================================================================================

1 Response to "Drejtimet"

  • ismet says:
Komento